WANG

_MG_7434 _MG_7435

_MG_7448

_MG_7438    _MG_7478      Dress Alexander Wang x H&M – sunnies RayBan – shoes Converse

Nämä kuvat ovat jo parin viikon takaa siltä heinäkuun neljänneltä hellepäivältä. Viidettä hellepäivää taidetaan vieläkin odotella? No ei se mitään täällä ainakin ollaan jo valmiita syksyn saapumiseen. Työt ovat alkaneet, arki lähtenyt rullaamaan ja paljon suunnitelmia tehty jo tulevalle syksylle ja talvelle.

Kuvien takaa löytyy tällä kertaa mun luottokuvaajista poiketen upea Milla, kenen kanssa sovittiin kuvaustreffit muutama viikko takaperin. Tarkoituksena oli lähinnä ottaa Millasta asukuvat, jotta minäkin pääsisin välillä hyörimään kameran taakse ja samassa rytäkässä Milla nappasi myös musta muutamat kuvat. Täytyy kyllä sanoa, että viihtyisin enemmänkin kameran takana kuvaamassa varsinkin ihmisiä niin tällaiset diilit ovat oikein mainioita ja tervetulleita! :) Ehdottomasti parasta julkisen blogin pitämisessä on ne uudet mahdollisuudet mitä saa ja ne kaikki ihmiset ketä sitä kautta tapaa!

// These pics are a few weeks old taken on one of the rare warm days this Summer. I am starting to accept that this Summer was how it was and now I’m ready for the Fall. I have made so many plans already that I’m excited for the seasons to change!

My gorgeous blogger friend Milla took these photos when we were on a photodate a couple of weeks back. The point was to take some pictures of Milla so I could also get a chance to be behind the camera for a change. I have to admit that I like more being behind the camera than in front of it so I welcome these kinds of deals more often! The best part of having a public blog are the people you meet and the new opportunities you get! //

Pictures Milla Kuoksa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s