Pink

_MG_7533_MG_7594 _MG_7590 PicMonkey Collage_MG_7582 _MG_7564_MG_7579            Jeans & top H&M – heels Diesel – bag Gina Tricot – sunnies Céline

En tie oonko koskaan maininnut tarkemmin, että Topi ottaa lähinnä kaikki mun asukuvat? Välillä olen onnistunut värväämään mun muutaman kaverin kameran taakse ja tietenkin isäni on minua myös kuvannut, mutta Topi ottaa valtaosan mun kuvista. Pakko myös tähän väliin kehua, että Topista on kehkeytynyt aivan loistava kuvaaja ja meidän yhteistyö pelaa tosin hyvin! Ja tietenkin on helppoa kun oma henkilökohtainen valokuvaaja asuu saman katon alla:)! Kuvat otetaan aina niin, että minä katson kuvauspaikan, sommitelmat ja kameran asetukset ja säädöt kuntoon ja Topin kontolle jää sitten se itse kuvaaminen. Meille on myös kehkeytynyt kaikkia outoja termejä meidän vakiokuville jotka otetaan melkein aina kun kuvien pointtina on esitellä asua. Tuo viimeinenkin kuva on nimeltään huulikuva, joka tulee (tietenkin) siitä, että kuva on rajattu niin, että naamasta näkyy vain huulet. Hyvin loogista sanoisin :D!

P.S huomasitteko uuden layoutin blogissa? Eilen tein vähän päivitystä ja tästä tuli mun mielestä paljon parempi vaikka ero ei olekkaan kovin suuri.

// I dont know if I have mentioned earlier that Topi takes almost all my outfit pictures. I have couple of friends who also help me sometimes and of course my dad has photographed me but Topi is the one who usually takes my pics. I always pick the spot and set the camera and then Topi does the actual photographing. And I have to say, he has become quite good at it! We work very well together and of course it’s easy having a personal photographer living under the same roof :)! We also have these weird terms for the basic pictures we take like the last one here is called Lip picture. Not because the picture is about my lips but because it’s cropped so that lips are the only thing of my face that shows in the picture. Oh the logic behind that haha!

P.S did you notice my new layout? I updated it yesterday an I think it looks a lot better this way even though the change is not big.//

Advertisements

2 thoughts on “Pink

    • Kiitos! :) Mallin nimi on “Marta Small”. Kävin Venetsiassa Célinellä lähinnä katsomassa sopisivatko ne perinteiset Audreyt minulle, mutta ne osoittautuivt aivan liian suuriksi ja nämä olivat musta aivan ihanat! Suosittelen ;)

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s