Bohemian vibes

IMG_4714

IMG_4730

IMG_4738

IMG_4719

IMG_4745

IMG_4709

IMG_4740Pants & top H&M – sandals Zara – sunnies RayBan

Noniin, tässä vielä viimeiset kuvat Venetsiasta! Ai, että muistan niin hyvin tuon kuumuuden mikä tona(kin) päivänä Italiassa vallitsi. Melkein tunnen sen jopa ruudun läpi. Venetsiassa riitti myös mitä kauniimpia kuvauspaikkoja ja -kohteita mutta juurikin sen helteen takia en jaksanut montaakaan kertaa ottaa kameraa mukaan tai esille. Näissä kuvissa aurinko oli sopivasti hieman laskenut ja hetkellisesti hikoileminenkin loppui niin käytimme tilaisuuden hyväksemme. Valokin oli ihanan pehmeä ja toi kuviin juuri toivotun fiiliksen.

// Here are the last photos from Venice. I remember oh so well the heat from that day and I can almost feel it through the screen. There were so many beautiful places in Venice and I wish I had taken more photos but due to the heat I was too tired to carry my camera with me everyday. We stopped to take these pictures when the sun had gone down a bit and the sweating stopped for a while and the light became magical. I love the soft light in these pics and the effect it has on the feeling of these photos. //

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s