Venice outfit

IMG_4627

IMG_4618

IMG_4645

IMG_4623Dress H&M – hat Venice – sandals Zara

Venetsia, kelluva kaupunki, täynnä tuhansia turisteja, olkihattuja, viuhkoja, selfietikkuja, kanaaleja, siltoja ja vesibusseja. Ja lisäksi kokoajan yli 30 asteen hellettä. Siinä lämmössä ei tullut mieleen pukea muuta kuin ilmavia ja mukavia vaatteita ja tuo mekko oli aivan loistava valinta sinne. Hatun ostin myös heti ensimmäisenä päivänä suojaamaan edes vähän auringolta ja se olikin ahkerassa käytössä koko reissun. Vaikka sain kyllä Topilta aika suoraa palautetta siitä, haha :D! No musta se oli kolee ja tärkeintä tietenkin oli, että vältyin auringonpistoksilta.

P.S tykkään pulun tyylistä.

// Venice the floating city, full of tourists, straw hats, selfie sticks, bridges, water busses and heat. Every day the temperature was above 30 degrees celsius and it didn’t go down even during the night. The only thing I could wear were comfy and light clothes like this dress. It was perfect for the Italian heat. I also bought the hat on the first day to shield me from the sun. I wore it almost everyday even though my travel companion didn’t really approve haha! I thought it was nice and that’s the most important thing. And the fact that it saved me from a sun stroke.

P.S Love the pigeon on these pics haha! //

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s