Summer light

_MG_7323

_MG_7298

_MG_7284

_MG_7306

_MG_7291

_MG_7269

_MG_7304

_MG_7275
_MG_7245

Noniin nyt ollaan kotiuduttu Venetsian matkalta. Oikeastaan tultiin kyllä jo maanantai-iltana, mutta karkasin heti kaverin mökille, joten koneelle en ole aikaisemmin ehtinyt. Ennenkuin käyn Venetsia kuvien kimppuun niin tässä muutama auringonlaskukuva, jotka napattiin Topin kanssa meidän mökillä. Venetsiasta sen verran, että siellä oli aivan tajuttoman kuuma! Olin hieman helpottunut kun pääsi tänne Suomeen vilvoittelemaan, mutta kummasti sillä hellettä alkaa jo kaipaamaan kun sääennustukset lupaavat vain sadetta. Mulla on viimeinen lomaviikko käynnissä, joten en anna sään masentaa vaan nautin näistä päivistä täysillä! Oon lupautunut huomenna yhtiin kuvauksiin malliksi ja oon niistä tosi innoissani! Koitan saada tännekkin sitten matskua niistä kuvauksista! :) Palataan myöhemmin Venetsia kuvien kanssa!

// Now we are home from Venice! Well actually we arrived on Monday but I escaped to my friend’s cottage so I haven’t been in front of a computer for a while. Before I start with the Venice photos, here are some sunset photos we took with Topi at my family’s summer cottage. It was so hot in Italy that I was first relieved to get back to Finland but now I’m missing the heat. Only rainy days ahead in here. Well it’s my last holiday week so I don’t let the weather get to me but I’m gonna enjoy these last days. I will post soon the Venice picture, laters until then! :) //

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s