White blazer

_MG_7158

_MG_7169

_MG_7148 _MG_7176

_MG_7180

_MG_7156Top Topshop – shorts & shoes H&M – bag Céline – blazer my mom’s

Ylisuuri valkoinen bleiseri, joka on aikoinaan äidin kaapista bongattu,  on roikkunut kaapissani jo melkein vuoden käyttämättömänä kun en vain ole osannut laittaa sitä päälle. Vaalea väri ja hankala muoto ovat olleet yhdessä sellainen kombinaatio, että bleiska on jäänyt henkariin. Kunnes maanantaina syömään lähdessä etsiskelin jotain pitkähihaista joka tekisi rennosta sortsiasustani vähän siistimmän, osuivat silmäni tähän bleiseriin. Nopeasti koitin päälle ja noin vartin mallailun jälkeen totesin, että tämä oli juuri sitä mitä asuni tarvitsi. Siihen uudet nahkaiset korkkarit Hennesiltä ja rento kesäasuni muuttui ravintolasopivaksi! Ihanaa kun kaapista löytyy omasta takaa “uusia” vaatteita. Olen muutenkin nyt päättänyt ratsata omaa vaatekaappiani enemmän ja tehdä sieltä uusia löytyjä ja yhdistelmiä, kuin että ostaisi aina uusia. Saa nähdä miten muistan tämän sitten Italiassa haha! :)

// This oversized white blazer had been hanging unused in my closet since the day I snatched it from my mom’s wardrobe. The light colour and the different shape have made it hard to combine it with any outfit. However on Monday when I was looking for something to make my relaxed Summer outfit a bit sharper I saw this blazer with new eyes. After 15 minutes of “is this good, how does this look” I came to realise that the blazer was just what the outfit was missing. And like that my outfit went from relaxing at home to dining in town. So nice to find these kinds of pearls from my own closet. I will try to do this more often than just buy new things all the time. And I will promise to remember this when we go to Italy this weekend :) //

Advertisements

2 thoughts on “White blazer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s