Hello Yellow

_MG_6847

_MG_6851

_MG_6863

_MG_6875

_MG_6848

_MG_6850 
_MG_6852

_MG_6868

_MG_6884
_MG_6889Dress & shoes H&M – hat Pologarage

Mä niin tykkään tosta keltaisesta mekosta jonka löysin toissapäivänä aleista Hennesiltä ja hetihän mun oli se eilen päälle pistettävä! Vaikka mekko on aika tyttömäinen, on siinä jotain boheemia värinsä ja pitsikuvionsa puolesta, että siihen ihastuin! Kesäinen se ainakin on joten se sopi oikein loistavasti meidän eiliseen kesäpäivään joka alkoi mitä parhaiten Pyynikin munkkikahveilla.

Nyt rupean valmistumaan lähtemään meidän tyttöporukan vuotuisiin kesäolympialaisiin. Tällä hetkellä taivaalta vähän tihkuttaa vettä, mutta se ei ole ennekään meidän kisailuja haitannut. Nyt on vielä mestoilla palju jossa kelpaa sitten lämmitellä jos ilmat eivät tästä tänää enää lämpene. Hyvää viikonloppua kaikille!

// So in love with this yellow dress I bought the day before yesterday from H&M. It’s a bit girly, which isn’t really me but the colour and the lace make it a bit bohemian, which I think is the reason I fell for it. It’s the perfect Summer dress!

Today it’s finally time for our Summer olympics. Ever year amongst us girls we organise olympics and this is the fourth year in a row! I will have to start to get ready now. Have a great weekend everyone! //

ll

Advertisements

2 thoughts on “Hello Yellow

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s