Out of the office

IMG_4391

IMG_4396

IMG_4400

IMG_4476

IMG_4420

PicMonkey Collage 2
IMG_4434

IMG_4471

PicMonkey Collage

IMG_4487

IMG_4488Skirt & jacket Gina Tricot – top H&M – bag MBMJ

Nyt se on koittanut meinaan meikäläisen kesäloma! Toista päivää jo mennään ja pakko sanoa, että kyllä lomalla vaan on mukavaa! Vaikka kelit eivät ole parhaimmasta päästä niin on ihanaa kun on aikaa touhuta eri asioita ja elämä ei ole niin rutiinin mukaista. Kuvissa kuitenkin vielä yksi työpäivän asu joka minulla oli päällä maanantaina. Toppi on jo vanha löyty Hennesiltä, mutta tykkään siitä edelleen tosi paljon leikkauksen takia. Hame on ostettu keväällä Ginasta ja takki on myös Ginasta, mutta myös jo pari vuotta vanha.

Nyt laitan sadevaatteet niskaan ja lähden äidilleni. Kuten sanoin, mua on purrut pieni sisustuskärpänen ja äidilläni mua odottaa muutama projekti. Palaillaan!

// Now it’s finally here, my Summer holiday! It’s my second day off from work and I have to say that it feels pretty nice! The outfit however is a work outfit I wore on Monday. The top is old from H&M but it’s still one of my favourite tops because of it’s shape. The skirt is from Gina Tricot and I bought it this Spring and the jacket is also from Gina but it’s already a couple of years old. 

Now I will head to my mom’s house because there are a few decor projects waiting for me. Laters! //

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s