Playsuit

IMG_4340
IMG_4353
IMG_4327
IMG_4332
IMG_4335
IMG_4338Playsuit & sunnies H&M – bag Mulberry – shoes Pull&Bear

Tässä pikaiset kuvat sunnuntailta kun olimme siskoni perheen kanssa kaupungilla kiertelemässä. Viikonlopun helleaalto mahdollisti viimeinkin kunnon kesäpukeutumisen ja halusin heti päästä käyttämään tätä Imatran reissulta bongattua sortsihaalaria. Tykkään tosta printistä tosi paljon ja myös siitä, että lahkeetkin ovat säädyllisen mittaset.

Mulla alkaa tänään kauan odotettu kesäloma ja toivotaan, että kelitkin tästä kohentuisivat. Mua on purrut taas oikein kunnolla sisustuskärpänen, että sadepäivillekkin keksin varmasti puuhaa kodin parissa. Muuten on suunnitelmissa nähdä paljon kavereita, mökkeillä, lukea, uida, treenata, käydä festareilla ja sitten on vielä meidän Venetsian reissu jota odotan kyllä innolla! Tästä tulee vielä hyvä kesä! :)

// A look from Sunday when were in the city with my sister´s family. It was finally warm here in Finland and I wanted to wear this playsuit I bought a few weeks ago. I love the print and how comfy it is! //

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s