White and denim

IMG_3188

IMG_3183

IMG_3182

PicMonkey Collage

IMG_3177

IMG_3171

Shorts Diesel/DIY – top and heels Zara – Bag Marimekko

Heinäkuun alkamisen kunniaksi kesäisillä asuilla jatketaan eli tässä viikonlopun asua kun menimme käymää yhdissä tupareissa. Päällä oli jälleen kerran yksi alelöytö Zarasta nimittäin tuo valkoinen pitkä toppi. Ostin sen viime syksyiseltä koriksen MM matkalta Espanjasta ja se on kyllä yksi lempivaatekappaleeni. Kun nyt tarkemmin katson niin itseasiassa kengätkin ovat Zaran aleista bongatut, laukku on Marimekon tehtaanmyymälästä ja lisäksi sortsit ovat kirppikseltä löytyneistä farkuista leikatut. Eli aikamoinen tarjoushaukan asu :D! Olisikohan pitänyt sillä otsikoida.. Kuitenkin halusin ennemmin tuoda esiin, että mun mielestä farkku ja valkoinen näyttää ihanan kesäiseltä combolta. Ainoastaan puuttuu ne ruskettuneet sääret.. Vähän olen skeptinen sen suhteen, että tuleeko tästä kesästä enää ollenkaan kesä, mutta ainakin voi olla (aika) varma, että parin viikon päästä kun suuntaamme Topin kanssa Venetsiaan, että siellä olisi kunnon helteet!

// Another pretty summery outfit from last weekend when we attended a housewarming party. I found the white top from sale from Zara and it’s one of my favourite pieces. I love the combo of white and denim during the Summer. Only thing missing is tanned legs.. I hope Summer will start now for good but I’m a bit sceptical. Well at least we are travelling to Venice with Topi in a few weeks and I’m sure it will be hot in there! //

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s