Light and wide

IMG_3013

IMG_3035

IMG_3047

IMG_3019

IMG_3038

IMG_3020

IMG_3057

IMG_3023

Pants and top Zara – jewellery Kalevala

Näihin äitin synttäreiltä otettuihin kuviin on hyvä laittaa tämä kesäkuu purkkiin. Vaikka kovin kesäinen ei tämä kesäkuu ollutkaan niin irtosi siltä kuitenkin muutama kaunis päivä. Viime lauantaikin osottautui sään puolesta paikoitellen ihan mukavaksi juhlapäiväksi ja valikoin rohkeasti hyvinkin kesäisen asun päälle. Ostin nuo housut Zaran aleista viime keväänä, mutta sinä kesänä niitä ei tullut käytettyä koska “säästelin” niitä johonkin spessu tilaisuuteen. Mulla käy turhan usein näin, löydän jokun aivan ihana vaatekappaleen ja koko asukokonaisuus hahmottuu heti mieleen ja sitten en raaski laittaa sitä vielä päälle ja säästän sitä jotain tulevaa mahdollista x-tilaisuutta varten. No nyt kuitenkin tämä juhla tuntui juuri oikealta noiden housujen korkkaamiseen ja ehdoton plussa on noissa pöksyissä, että ne ovat tarpeeksi pitkät. Voi huoletta iskeä korot jalkaan ja silti lahkeet hipovat maata.

Kuten sanottu, kesäkuun viimeinen on käsillä ja heinäkuun alkaessa pitäisi helteidenkin rantautua Suomeen. Ja juuri sopivasti meikäläisen loman alkuun! Kiitos käy! :)

//Here are some photos Topi took of me at my mom’s birthday party. I think they are perfect for the last day of June :). An exceptional cold June I might add but we have had a few beautiful days. Last Saturday turned out to be a quite lovely day to have a celebration and I wanted to wear something summery for the occasion. I chose these light pants I bought from Zara last Spring but haven’t got around wearing them until now. I have this weird habit of “saving” outfits for some special occasion. Well this felt like the right time to wear these pants and I absolutely love them! I especially like how long they are. I can wear heels and they still almost touch the ground!//

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s