Flare jeans

IMG_2814

IMG_2861

IMG_2842

IMG_2883

IMG_2891

IMG_2854

Jeans and tee H&M – knit from my mom’s closet – heels Zara – sunnies Monki

En olisi hetkeen uskonut, että tämä päivä koittaa kun vedän jalkaani leveät lahkeet. Vielä farkkujen muodossa. En koskaan ollut niiden ylin ystävä silloin kun ne olivat viimeksi muotia ja vastaanotin pillifarkku tyylin enemmän kuin mielelläni. Kuuluin myös niiden ensimmäisten joukkoon jotka tunkivat farkkujen lahkeita sukkiin tai pussittivat ne pampulalla. Leveät lahkeet eivät vain olleet se minun juttuni. Mutta niin on mieli muuttuvainen ja yksi päivä huomasin Hennesillä oikein etsiväni farkkujen joukosta leveitä lahkeita ja kuvissa näkyvät yksilöt valikoituivatkin mukaan. Tykkään näistä kyllä oikein paljon, etenkin korkojen kanssa ja luulen, että näitä tullaan näkemään enemmänkin ylläni tänä kesänä.

Näillä kuville meinasi käydä jokaisen valokuvaajan painajainen nimittäin luulin alustaneeni kortin ennen näiden kuvien tallettamista. Laitoin muistikortin koneeseen ja näytöllä vilahteli vain äitini synttäreiltä ottamiani kuvia ja näistä ei näkynyt jälkeäkään. Kone yleensä tuo kuvat nimittäin aikajärjestyksessä, vanhemmasta uudempaan ja nämä oli otettu perjantaina, päivää ennen äidin synttäreitä. Pari ärräpäätä ehdin jo Topille päästelemään ja suunnittelin jo, että lähdetään heti paikalle ottamaan kuvat uudestaan kunnes yhtäkkiä huomasin, että kyllä nämä kuvatkin sieltä kortin uumenista ilmestyivät. Huh, minikriisi vältetty ja tuli taas muistutus olla tarkkana kuvien tallentamisen kanssa.

//Didn’t see this day coming when I would be wearing flare jeans. I wasn’t their biggest fan last time they were in and I welcomed the skinny jeans trend with open arms. However one day I found myself wandering around the jeans’ section at H&M looking for the right pair of flare jeans. And as you can see, I didn’t leave empty handed:). I fell in love with these jeans and I think you will see a lot more of them!

I almost experienced the ultimate photographer’s nightmare when I thought I formatted my memory card before I saved these pictures on my computer. I started importing the pics from my memory card and all I saw were Saturday’s pics I took at my mom’s birthday party and no sign of these ones. I got so frustrated and annoyed about my mistake and I already started thinking about going and taking new photos to replace the ones I lost until suddenly I saw these pics being imported as well. Usually the memory card imports the pictures in the capture order but sometimes I see it doesn’t. So crisis avoided and I got a reminder of always making sure I have saved my pics. //

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s