Summer dress

IMG_1904

IMG_1948

IMG_1966

IMG_2008

IMG_1977

IMG_2062

IMG_2064

IMG_2091

Jacket Be Edgy – dress H&M – bag Givenchy – sandals Steve Madden

Nämä kuvat otettiin Imatralla kun olimme siellä viikonloppureissulla juhlimassa mummon 90-vuotissynttäreitä. Tuo mekko on muutaman kesän takainen alelöyty Hennesiltä, jota olen pitänyt useamminkin tällaisissa kesäjuhlissa. Mekko on pari kokoa tavallista kokoani isompi joka ei tällaisessa mallissa haittaa. Kerrankin mekko on tarpeeksi pitkä sillä välillä tuntuu, että riittävän pitkiä maxeja on todella vaikea löytää. Itse en kuitenkaan ole kuin muutamaa milliä päälle 170 cm.

Kampauksesta iso kiitos kuuluu isosiskolle joka jaksoi vääntää niin monta lettiä, että myös tämä kaikkien kampaajien painajainen oli lopulta tyytyväinen. On ne siskot kyllä vain parhaita <3.

These pictures were taken when we were celebrating my grandmother’s ninetieth birthday a few weeks ago. I found the dress a couple summers back from sale from H&M. The size was a bit bigger than my usual size but with this shape, I think it works even better like that. At least finally a dress that is long enough. I have trouble finding maxi dresses that a long enough even though I’m only about 170 cm tall.

A shoutout for my sister for this hairdo! I acted like a typical hairdresser’s nightmare demanding changes all the time but not really explaining what I wanted but still she got it right! And without loosing her cool. Sisters are the best <3.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s