Hair

_MG_5882

Kävin ihanan Suvin käsittelyssä Glohairissä viime viikolla vähän freesaamassa lettiä. Olen ollut tyytyväinen väriin ja malliin joten halusin vain pientä parannusta. Meillä on talossa vanhat putket, joten suihkuvedestä irtoaa paljon metalleja jotka tekee mun hiukset helposti vihertäviksi, joten purettiin niitä hiuksesta ja muutenkin kirkasteltiin vaaleita osioita. Tehtiin siinä ohessa myös kuuluisa Olaplex hoito ja täytyy sanoa, että näin tyytyväinen en ole ollut aikoihin hiuksiini! Itse Olapexistä en osaa oikein sanoa juuta enkä jaata. Kyllä mun hiukset tuntuivat ehkä hiukan paremmilta, mutta mitään kovin isoa vaikutusta en huomannut.

//Last week I went to the hairdresser to freshen up my hair colour. We brightened the light parts and did an Olaplex treatment and I’m so so happy with the result! //

_MG_5886

Onko muut testannet Olaplexiä ja onko ollut millaisia kokemuksia?

Pictures Pertti Pielismaa

Advertisements

4 thoughts on “Hair

  1. Mulla on seuraavalla kampaajakäynnillä kans tiedossa toi Olaplex-hoito, mut vasta heinäkuun puolessa välissä :( Eli vähän saa vielä odotella ennen kun päästään jakaan kokemuksia siitä :) Mut tosi kaunis toi väri kyllä nyt!👍🏼

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s