Cosmo girl

_MG_5779

_MG_5780

_MG_5781

_MG_5794

_MG_5796

PicMonkey Collage

_MG_5811

_MG_5823

PicMonkey Collage2

_MG_5838

_MG_5856

_MG_5875

_MG_5909

_MG_5912

_MG_5907

Jeans & top H&M – shoes Steve Madden – Jacket Be Edgy

Ei en ole Cosmon kansikuvatyttönä, mutta jotain pientä minun tekemää löytyy heinäkuun Cosmon sivuilta. Kirjoittelin aiheesta täällä jo aiemmin, mutta silti en voinut uskoa asiaa todeksi kunnes näin juttuni ihka aitoon lehteen printattuna! Kyseessä on siis sivun mittainen juttu MyCosmo-osiossa, johon olen keräillyt omat suosikkini kesän festarimuotiin. Oli kyllä aikamoinen fiilis selata lehteä läpi ja löytää oma pärstä sieltä oman muotijutun keskeltä. Aivan mieletöntä! Mulle tää oli tosi suuri juttu ja olen todella tyytyväinen siihen millainen muotijutustani tuli! Kiitos vielä Cosmo-tiimille tästä mahdollisuudesta <3!

Innoistuin oikein kunnolla photobombaan kuvia tänne kun musta näistä tuli aivan sairaan hyviä! Onnistuneita otoksia taisi olla reilu 60, joten karsiminen alle 20:een teki jo tiukkaa. No blogissa on vallinnut parin päivän hiljaisuus joten ehkä tämä kuvapläjäys on ihan suotavaa :).

//No, I’m not on the cover of Cosmopolitan, but there is a small picture of me actually, in the beginning of my fashion piece I did for the Finnish Cosmopolitan. I have written about it previously here but I couldn’t believe it until I saw it printed on the July number. Think about it, my own fashion piece! Crazy! I did a one page piece about Summer festival fashion for the MyCosmo section. I’m ridiculously proud of my small contribution for the magazine, but hey, not everyone can say they have done a fashion piece for Cosmo so I hold this as a great personal achievement. Thanks again for the Cosmo team for this opportunity <3.

Sorry about the photobomb, but there were just too many great shots to narrow it down more. Also my blog has bee quiet for a few days so I think it’s okay :).//

Pictures Pertti Pielismaa

Advertisements

2 thoughts on “Cosmo girl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s