Under the lilacs

_MG_0187

Imatran reissuilta ollaan kotiuduttu ja teki kyllä hyvää tuollainen pitkä viikonloppu muissa maisemissa. Kelitkin helli meitä ja itä-Suomessa päästiin jo lähelle kesälukemia, että lauantaina tarkeni jopa heilua bikineissä ja pelata padelia kylpylän kattoterassilla. Muistikortille tallentui muutamat asukuvat, mutta en ole vielä ennättänyt käydä kuvasaldoa läpi joten tässä hieman reaaliaikaisemmat kuvat eiliseltä. Isäni nappasi nämä pikaisesti syreenien alla ja oli kyllä aika luksusta päästä ammattilaisen kameran eteen! Vaikka ei sillä, mun vakkarikuvaajatkin on kyllä aikamoisia taitureita kameran kanssa, mutta aina on kiva saada erilaisia kuvia. Iso kiitos siis isälle näistä kuvista!

We are back from our weekend trip and boy it felt good to spend the weekend in different surroundings. Mother nature spoiled us with sunshine and warm weather on Saturday. It felt like I was on a holiday somewhere else when playing padel in my bikini on the rooftop terrace of our hotel. Sooo nice!

I took a a few outfit photos on our trip that I will post later on but now some more real time material from yesterday. I went to visit my dad and he had time to take a few quick pics of me under the lilacs. I really love how the pics turned out so a shout-out to my dad for these great photos!

_MG_0193

_MG_0195

_MG_0205

_MG_0199

_MG_0204

_MG_0213

_MG_0207

_MG_0209

Tee H&M – jacket Be Edgy – jeans Tiger of Sweden

Pictures Pertti Pielismaa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s