Grey bomber

IMG_1594

IMG_1506

IMG_1487

IMG_1527

IMG_1555

IMG_1587

Jacket & pants Mango – shoes H&M – shirt Gina Tricot

Nämä kuvat ovat alkuviikosta sillä viime päivinä en ole pysynyt lähtemään kotoa lähi-Siwaa pidemmälle. Olen kärsinyt ihmeellisistä vatsaoireista ja lähiaikoina Noro-viruksen sairastaneena uskon, että tämä ei ole vatsatautia. Pelkästään kipeilyä vatsan seudulla. Ja kipeilyllä tarkoitan sellaista tuskaa, että pystyin vain makaamaan sikiöasennossa sohvalla. En vieläkään tiedä mistä tämä johtuu, voi olla jotain mitä söin, josta suolistoni ei tykännyt tai stressin tuomaa mahakipua. Puolivitsilläni aloin jo pelkäämään stressin muodostomaa mahahaavaa. No tuli ainakin pari päivää levättyä ja Netflixiä tuijotettua. Tänään kuitenkin olo on jo parempi vaikka vieläkin hiukan voimaton. Huomenna olisi tarkoitus lähteä Imatralle, joten toivotaan, että vatsa olisi siihen mennessä taas normaali. 5 tunnin automatka kivistävän vatsan kanssa voi olla aika tuskaa..

Asusta sen verran, että vieraillessani Cosmon toimituksessa sain huikean vinkin Mangon outlet verkkokaupasta. Minä vanhana tarjoushaukkana tsekkasin paikan heti läpi ja mitä löytöjä teinkään! Outletissä on siis viime sesongin kamaa joista osa on aivan huippualennuksessa. Kuvan housut ja takki ovat itseasissa sieltä ja pakko paljastaa, että housut n. 10 € ja takki 13 €. Että sillain, suosittelen :)

//Here are some pics from earlier this week because I haven´t been able to leave my couch the last couple of days. I have suffered from weird stomach pain and I’m pretty sure it’s not a stomach flu or anything because it just pain. Well I have rested a few days now and I feel much better although a bit weak still. Tomorrow we are heading to see my grandma and I hope I feel normal because a 5 hour road trip with stomach ache could be a struggle.

But that’s that, let’s talk about my outfit :)! When I was meeting with the Cosmo people I had a great tip about this Mango outlet web store  They are selling items from last season and some of them are for a ridiculous low price. Got these pants (about 10 €) and the jacket (13 €) from there and a few other items I will show later on. I recommend to check it out if you like what Mango sells.//

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s