@Zeytuun

IMG_1175

Onko joltain mennyt ohi Tampereella oleva suht uusi kasvisravintola Zeytuun? Tämä ravintola tarjoaa lähi-idän makuja kohtuuhinnalla Tuomiokirkonkadulla. Oltiin kuultu paikasta paljon ja tehtiin pyötävaraus sillä Zeytuun tuntuu olevan pienestä koostaan johtuen aina todella täynnä. Itse söin meze-annoksen, mutta myös kaverin valitsema falafel-annos näytti erittäin hyvältä.

//There´s a semi new restaurant here in Tampere which serves middle eastern food. We went to test it last week and we weren’t disappointed. I had a meze portion but my friends falafels’ looked delicious as well./

IMG_1162

IMG_1171

IMG_1176

Juomaksi on saatavana myös siellä puristettuja mehuja ja ruusulimpparia joka on ihan mun fävourit.

//They also have freshly squeezed juices and rose lemonade which is my favourite!//

IMG_1183

IMG_1202

IMG_1214

Oltiin kuultu kyseisestä paikasta jo niin paljon, että meillä oli odotukset aika korkealla ruuan suhteen ja eipä jouduttu pettymään. Maut olivat mielestäni puhtaita, yksinkertaisia ja sopivat hyvin yhteen. Eniten olin yllättynyt siitä kuinka täyteen tulin annoksesta! Eihän se näyttänyt kuin muutamalta pikkuiselta kasalta pikkuisella lautasella, mutta sain kyllä taistella, että sain syötyä annoksen loppuun. Ja pakkohan se oli, oli se niin hyvää! Tänne uudestaan kiitos!

//We had heard so much of the place beforehand so it wasn’t a surprise for me how delicious the food was. What was a surprise was how big the portion was after all. It didn’t look much but I had to struggle to finish it. And of course I had to finish it because it was so good! Need to go here again!//

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s