Denim

IMG_1414

IMG_1385

IMG_1421

IMG_1407

IMG_1462

IMG_1372  IMG_1437

Skirt H&M – tee Weekdays – jacket 2hand – sunnies Monki

Me vietettiin oikein kunnon kirppisviikonloppu kun mentiin sunnuntainakin vielä kiertelemään Rauhaniemen Kesäkirppikselle. Oli ihan kivasti väkeä paikalla ja varsinkin jäätelökioski veti hyvin asiakkaita. Minäkin tein muutaman hyvän löydön mm. yhdet vanhat Leviksen sortsit. Myynnissä oli myös jonkun oikein kunnon ysäri Adidaksen raitaverkkarit väreissä violetti ja keltanen ja pitkään arvoin, että olisiko minun pitänyt ne napata mukaan. Hintaa kuitenkin oli se euro. Verkkarit jäivät kuitenkin loppujen lopuksi pöytään sillä en vain saanut mieleeni niistä mitään asukokonaisuutta joka ei saisi minua näyttämään Mel C:ltä.

Hyvää viikonalkua muuten! Mulla on tämä viikko pätkäviikko töissä kun perjantaina lähdemme jo aikaisin ajamaan kohti Imatraa. Mummo täyttää 90 vee ja sitä varten lastataan kolme autoa täyteen ja vietetään koko viikonloppu maaseutumatkalla!

We had a full flea market weekend when on Sunday we went to yet another market, this time just for browsing. I did however make a few finds, pair of Levi’s cut-offs for example, they tend to be harder and harder to find nowadays. I also saw a pair of Adidas track pants from the 90’s and I was tempted to buy them but then I couldn’t come up with any outfit with them that didn’t make me look like Mel C.

I will have a short week at work this week since we are leaving on Friday morning to my grandma’s home. She is turning ninety so we will spend the weekend there. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s