Winter pants

IMG_0866

IMG_0898

IMG_0906

IMG_0871

IMG_0899  IMG_0922

IMG_1000

IMG_0942

IMG_0979

Pants Marimekko – top Zara – heels Calvin Klein – sunnies Monki

Meillä ei ollut yhtäkään lakinsaanutta juhlittavana viime lauantaina, mutta sen sijaan päätimme juhlistaa äitienpäivää hieman myöhässä. Oikeana päivänä juhlakalu ei ollut valitettavasti maisemissa, joten juhlimme äitiä sitten shoppailun ja syömisen merkeissä viime lauantaina. Olimme syömässä Kauppahallissa 4 Vuodenajassa ja ruoka oli taas kerran aivan loistavaa. Lakkiaispäivä oli tainnut syödä ravintolan asiakkaita ja siellä oli yllättävän tyhjää. Tämä kuitenkin sopi meille oikein hyvin niin saatiin heti pöytä ja ruoka tuli myös nopeasti. Jos joltain Tamperelaiselta on mennyt tämä ravintolahelmi ohitse tai on tulossa Tampereelle vierailulle niin suosittelen paikkaa oikein lämpimästi!

Päällä mulla oli Marimekon housut, jotka nimensä puolesta (Lumimarja) joutaisivat talvikäyttöön, mutta väriensä puolesta sopivat mielestäni tähän vuodenaikaan just eikä melkein. Jalassa mulla on yhdet mun ensimmäisistä “oikeista” korkokengistä. Ostin nämä siskoni häihin ja muistan kuinka minusta nämä olivat aivan super super korkeet hihi. Tai olivathan ne verrattuna niihin 3 cm korkkareihin joita yleensä käytin :D! Onneksi olen oppinut kävelemään korkeilla koroilla ja onneksi olen päässyt myös yli kummallisesta pakkomielteestä, että korkkareilla olisin jotenkin liian pitkä(?!).

Last Saturday we went to celebrate Mother’s day a few weeks late. My mom wasn’t here during the official day so we decided to celebrate it now by doing some shopping and eating. We went to this wonderful restaurant called “4 Seasons” which is usually very crowded but luckily for us, it was graduation day and there was only a few people besides us dining.

I wore these pants from Marimekko and although the print has a bit of Winter vibes, the colours make them season appropriate. I am also wearing one of of my first pairs of high heels. I bought them for my sister’s wedding couple of years back and I thought they were super high haha! Well I guess they were next to those 3 cm heels I usually wore! I’m happy I got used to wearing high heels and got over my obsession of thinking that I was too tall(?!) with heels on.

Follow me on bloglovin

Advertisements

4 thoughts on “Winter pants

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s