Yesterday

Kuten aikaisemmassa postauksessa kerroin niin vietin eilisen päivän Cosmon toimituksessa. Kirjoittelen aina silloin tällöin myös MyCosmon puolelle ja siellä pyörii usein hauskoja kilpailuita ja postausehdotuksia. Itse innostuin Kevään trendit -kisasta, jossa piti tehdä kollaasi tämän kevään parhaista trendeistä ja askartelin oman kollaasini (jonka löytää täältä). Ilokseni sain viestin noin kuukausi sitten, että minun kollaasini on valittu parhaaksi ja pääsen tekemään oman muotijutun Cosmopolitan lehteen! Kuten arvata saattaa, olin aika onnesta sokeana. Eilen sitten otin junan kohti Helsinkiä ja vietin aamupäivän Cosmon muoti- ja kauneustoimittajan sekä Community Managerin kanssa. Kävimme brunssilla, työstimme juttuani ja illalla piipahdimme vielä Gina Tricotin Garden Partyissa ja Magnum Helsinki Pleasure Storen avajaisissa. Oli aikas ihana päivä, alla vähän kuvasaldoa etenkin Garden Partyista! Kiitos vielä ihanille Emmalle ja Marialle ja koko Cosmon toimitukselle kun otitte minut niin lämpimästi vastaan <3 Oli huippua!

Like I said in the last post, I spent yesterday at the Cosmopolitan office. Every now and then I write also to the MyCosmo site and they have all kinds of competitions going on and I got interested about the Spring trends 2015 competition. The point was to make a collage about the trends for the (then) upcoming Spring and you can see my collage here. For my suprise and delight, mine won and I would get to make my own fashion piece for the Cosmopolitan magazine! You can imagine how excited I was when I heard the news! So yesterday I took a train and travelled to Helsinki to meet up with the Community Manager and the Fashion and Beauty Editor of the Finnish Cosmopolitan. We had brunch and then started on working with my piece. After we were done we went to the Gina Tricot Garden Party and to the Magnum Helsinki Pleasure Store Opening. Oh my gosh I had a such a crazy and lovely day! Many thanks to Maria and Emma and the whole Cosmo team for making me feel so welcome <3 I had a blast!

Below a bunch of pics mainly from the Garden Party.

IMG_9959

IMG_9960

IMG_9965

IMG_9968

IMG_9970

IMG_0183

IMG_9971

IMG_9972

IMG_0012

IMG_9995

My favourite piece! Got to get these for the Fall!

IMG_9975

Lisää kuvia löytyy myös Cosmon instasta @cosmofinland. Käykää kurkkaamassa! Ja minun juttuni tulee tosiaan heinäkuun lehteen. Kääk, en voi vieläkään uskoa, että tein oikeasti jutun Cosmopolitan lehteen! Aikas huippua!

You can find some more picture from Instagram @cosmofinland. My fashion piece will be on the Finnish July number. I still can’t believe I made my own piece to the Cosmopolitan magazine!!! So incredible!

Advertisements

One thought on “Yesterday

  1. Pingback: Cosmo girl | Valokuvaajan tytär / photographer's daughter

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s