Blue door

IMG_9285-2 IMG_9278-2

IMG_9381-2

IMG_9363-2

IMG_9300

IMG_9320

IMG_9340

IMG_9343

Jeans Gina Tricot – bag Mulberry – heels Zara – shirt & coat H&M

Okay, what’s wrong with these pictures? Maybe not wrong but different? Well, I’m not wearing anything black!? Black is my usual colour (and it’s not even a real colour) and it’s pretty rare that I’m not wearing anything black. Have to do it more often, these light colour outfits look fresh!

Okei, mitä vikaa on näissä kuvissa? Tai ei ehkä niinkään vikaa mutta minulle tavatonta? Yksikään vaatekappaleeni ei ole musta!? Tätä tapahtuu harvoin ja tämäkin kävi puolivahingossa. Oltiin lähdössä ovesta ulos kiireellä ja nappasin äkkiä vain ensimmäisen takin, joka käteen tarttui mukaan ja se sattui olemaan myös vaalea. Näitä vahinkoja pitää käydä useamminkin sillä vaaleat asut näyttävät kyllä vain raikkaammilta ja keväisemmiltä. Säästellään sitä mustaa sitten sinne kylmiin talvipäiviin.  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s