Jazz pants

IMG_9046

IMG_9061

IMG_9104

IMG_9073

PicMonkey Collage

IMG_9074

Pants Nelly – knit H&M – bag Marc by Marc Jacobs

Sorry for the bit dark photos but the sun decided not to show up on our photo date. I had dressed up, wearing my new jazz pants from Nelly but the sun was a no show. Luckily my photographer for the day did show up and defied the cold weather and freezing wind and we succeed to get at least a few good pics. Summer you are late this year. On Sunday there is a yard sale at my mom’s neighbourhood and every year (or at least the two latest) it has been bikini weather. I’m still keeping my hopes up that Mother Nature would treat us with some signs of Summer. With all this complaining it might be ironic that one of my latest posts was headlined “Summer vibes”. Well that was then and this is now.

Anyway, I want to wish you all a great Tuesday. I have a date with one handsome fellow. I’ll give you a hint, he is about one meter tall, loves to swing and favourite food is cake.

Pahoittelut hieman tummista kuvista, mutta aurinko jätti saapumatta meidän kuvaustreffeille. Olin pukeutunut tilaisuutta varten vielä uusiin jazz housuihinikin Nellyltä, mutta arska teki ohraset. Onneksi kuvaajani saapui urhoollisesti paikalle ja uhmasi kurjia kuvausolosuhteita ja onnistuttiin nappaamaan ainakin muutamat julkaisukelpoiset kuvat. Kesä olet myöhässä tänä vuonna. Sunnuntaina on äitin naapurustossa pihakirppis ja joka vuosi (ainakin kahtena edellisenä) on ollut niin kuuma, että jälkeenpäin on voinut ottaa aurinkoa mamman terassilla. Minulla on yhä korkeat odotukset, että luontoäiti antaisi edes vähän esimakua kesästä. Kaiken tämän valituksen jälkeen on aika ironista, että yhden mun viime postauksen nimi oli “Summer vibes”. Mutta se oli silloin ja nyt on nyt.

Kaiken tämän säävalituksen jälkeen haluan kuitenkin toivottaa kaikille erittäin hyvää tiistaita! Mulla itsellä on treffit bookattuna yhden komean miehen kanssa. Annan pari vinkkiä, on metrin mittanen, rakastaa keinumista ja lempiruoka on kakku.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s