Adidas

IMG_8834

IMG_8821

IMG_8831

IMG_8854

IMG_8848

IMG_8853

IMG_8832

IMG_8855

IMG_8881

Sneaks, leggins & top Adidas – jacket Zara – sunnies Rayban

Wearing Adidas (almost) from top to toe! I’m seriously transforming into an Adidas girl. I still prefer Nike when it comes to sport clothes but Adidas has some very niece pieces for leisure wear. I think Adidas has come a long way during these couple of years and I especially like their collaboration collections. Are there other Adidas lovers out there?

Kaikki Adidasta, ainakin melkein. Oon nyt pelottavasti muuttumassa Adidas-tytöksi. Suosin vieläkin ehkä Nikea, mitä tulee urheiluvaatteisiin, mutta Adidaksella on vaan niin mielettömiä vapaa-ajan kuteita. Adidas on musta parantanut viime vuosina tosi paljon brändiään ja tuotevalikoimaansa. Oon tykännyt tosi paljon varsinkin kaikista yhteistyömallistoista, joita Adidas on tehnyt. Onko siellä muita Adidakseen hurahtaneita?

Advertisements

2 thoughts on “Adidas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s