Äitienpäivä

IMG_0248_filtered

Minun äitini on maailman paras äiti. Minun äitini ei ehkä ole se kaikkein tavanomaisin äiti. Äidilläni on sairaus. Tämä on luonnollisesti vaikuttanut myös minun ja siskoni elämään, mutta ei siihen millainen äiti minulla on. Minun äitini on maailman paras kuuntelija. Äiti kuuntelee, kyselee ja keskustelee minun asioistani niin kauan kun itse niistä haluan puhua. Äiti lohduttaa murheissa, neuvoo kun tarvitsen apua ja iloitsee kanssani. Äidillä ei ole koskaan kiire ja hän aina ehtii kanssasi juttelemaan. Äidille voi soittaa vaikkei mitään asiaa olisi. Kuulen hänen äänestään kuinka onnellinen hän on kuullessaan omani. Jokainen puhelu päättyy hänen osaltaan sanoin “kiva kun soitit”!

Äitini on myös vahva. Vahvempi kuin ajatteleekaan. Äitini polulle on sattunut paljon murheita ja surua, mutta harvoin kuulen hänen tosissaan valittavan. Äitini on yksi positiivisimmista ihmisistä ketä olen ikinä kohdannut. Tiedän, että hän pärjää ja selviää mistä vain.

Tiedän myös, että äidilleni tärkeintä on minä ja siskoni. Nyt myös siskonpoika. Iloitsen siitä, että hän saa olla myös isoäiti ja touhuta pienen kanssa omia mummojuttujaan. Toinen joka on myös maailman paras äiti on siskoni. Hänestä voisin myös kirjoittaa vaikka kuinka paljon, kuinka loistava äiti hän on pojalleen ja miten ihana sisko hän on minulle, mutta haluan pysyä tässä omassa äidissäni.

Loppuun vielä haluan kiittää äitiäni siitä, että hän on juuri minun äiti. Kiitos, että on tukena, läsnä, kaikessa elämässäni. Kiitos, että tiedän, että on yksi ihminen kelle minun onneni on tärkeämpää kuin mikään muu. Kiitos avusta, rakkaudesta, neuvoista ja siitä millaiseksi olen tullut. Ilman äitiäni ja hänen ehdotonta rakkauttaan, en varmasti olisi se ihminen kuka olen tänään. Kiitos äiti ja ihanaa äitienpäivää <3

Today it’s Mother’s Day in Finland and I just wanted to write how wonderful mom I have. She is the best mom in the world. Happy Mother’s Day to every mom everywhere and especially to my mom, the best of them all <3

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s