Summer vibes

_MG_0141

_MG_0163

_MG_0172

_MG_0147

_MG_0168

_MG_0162

_MG_0180

Yesterday it was again time for my photography lesson. We decided to go near the lake and hoped for some evening sun. And that’s what we got! It was so warm sitting in the sun near the lake where some people were swimming (yes, the water is still freezing but it’s an ice swimming place so these people swim around the year). It felt like Summer! Also there were people making pancakes on the rock next to us, which made the feeling even stronger. Nothing beats the Finnish Summer :)

Oltiin eilen isäni kanssa pitkästä aikaa kuvailemassa. Menimme Rauhaniemeen, koska halusimme saada vähän järveä mukaan kuviin ja toiveissa oli myös iltainen auringonpaiste. Mutta kuinka upea ilta-aurinko meille suotuikaan! Tuli kyllä ihan kesäfiilikset istuskella kalliolla veden äärellä ilta-auringon lämmittäessä. Fiilistä myös korosti, että avantouimarit olivat uimassa ja viereisellä kalliolla paisteltiin lättyjä. Aika ihanaa! Mikään ei kyllä voita Suomen kesää!

Pictures Pertti Pielismaa

Advertisements

2 thoughts on “Summer vibes

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s