Under construction

IMG_8704

IMG_8729

IMG_8738

IMG_8754

IMG_8692

IMG_8687

IMG_8670

IMG_8654

IMG_8745

IMG_8735

IMG_8629

 Overalls Cubus – top & sneaks Nike – jacket & bag Gina Tricot – sunnies Rayban

Love these denim overalls I bought from Cubus last Summer. So comfy and also very versatile. I can picture myself wearing them with heels and a crop top during the Summer.

I had a fast start this morning when I woke up to Topi asking me what time it was. To my panic I noticed that my phone wasn’t anywhere in sight, which means that I didn’t put an alarm on last night. Quickly I got up and ran to the living room to find my phone and to check the time and yes I had overslept by an hour. Well, no use crying over spilled milk but fast clothes on, back my bag and out of the door. I managed to get to work only a bit late so crisis averted. I’ve been very forgetful these past few days and I think it must be because of stress. Have to remember to take some time to myself and just to relax. No point on stressing, things will sort themselves out.

Tykkään tosi paljon näistä mun lappuhaalareista, jotka ostin Cubukselta viime kesänä. Niin mukavat ja monikäyttöiset. Pystyn hyvin kuvittelemaan käyttäväni näitä kesällä korkojen ja crop topin kanssa.

Sain aika pikastartin tähän päivään kun heräsin siihen, että Topi kyselee mitä kello on. Paniikissa huomasin, että kännykkää ei näy missään, eli en ole laittanut eilen illalla herätystä ollenkaan. Vauhdilla ylös ja äkkiä olkkariin etsimään puhelinta ja tarkistamaan paljonko se kello jo onkaan. No tunnin verran olin onnistunut nukkumaan pommiin. Eipä siinä auta itku markkinoilla vaan vauhdilla vaatteet päälle, kamat kasaan ja ovesta ulos. Onnistuin kuromaan hyvin aikaa kiinni ja saavuin töihin vain hiukan myöhässä. Olen ollut tosi unohtelevainen viime päivinä ja luulen, että se johtuu stressistä. Pitäisi muistaa ottaa aina välillä aikaa itselle ja rentoutua. Mussa on hiukan ylisuorittajan vikaa. Stressaaminen on muutenkin turhaa, kyllä ne asiat aina järjestyy.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s