Green

IMG_8331

IMG_8421

IMG_8322

IMG_8379

IMG_8401

Top Zara – cape H&M – shoes Marni for H&M

Oh my head feels so empty at the moment. I used all my inspiration of the day to write a new text to my About page. Now I just can’t come up with anything interesting to write about so maybe it’s better to cut this short. This outfit is from last week when we went to dinner with Topi. We went to one of our favourite restaurants called Roast where we usually go on special occasions. I think it was one of the first places Topi took me out on a date. We also went there to celebrate buying our first apartment so it’s a special place for us. And the food is good too :)

Now I’d better wrap this up when I’m still winning. Wishing you all a more inspiring Wednesday!

Pää lyö niin tyhjää tällä hetkellä. Käytin kaiken tämän päiväisen inspiraation uuteen esittelytekstiini About sivulla. Nyt en keksi y h t ä ä n mitään kirjoitettavaa, joten ehkä parempi lopettaa tämä lyhyeen. Asu on viime viikolta jolloin käytiin Topin kanssa syömässä yhdessä meijän lempiravintoloista Roastissa.  Tänne Topi toi mut aivan meidän suhteen alkuaikoina treffeille ja ollaan täällä myös juhlittu mm. meidän ensimmäisen asunnon ostoa, joten tästä on tullut vähän sellainen “meidän paikka”. Ruokakin on hyvää hah!

Nyt on parempi lopetella, kun tekstissä on vielä edes hitusen järkeä. Inspiroituneempaa keskiviikkoa sinne teille!

Advertisements

2 thoughts on “Green

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s