Sunlight

IMG_8278

IMG_8303

IMG_8312

IMG_8234

IMG_8267

IMG_8283

IMG_8318

Knit & jacket Zara – shoes Nike -jeans Dr. Denim – watch Gant

Love the light in these pics! We took these photos just when the sun was setting and I like the mood in these pics. I started learning photographing during the fall when the days became shorter and the light was very limited. My biggest challenge was to get enough light to my photos but now I have to learn how to use the light. Positive problem though, it’s much easier to photograph during this season and more interesting as well.

My outfit however is not that interesting. This is my very usual work outfit. Dark jeans, a knit and a longer shirt underneath. I work at an office that doesn’t have a very strict dress code but still some consideration is in order. I usually prefer very simple pieces that are easy to match together but  with I can still express my style.

Näissä kuvissa on musta ihana valo. Otettiin nämä auringonlaskun aikaan ja tykkään tosi paljon näiden kuvien tunnelmasta. Aloin opettelemaan valokuvausta hieman enemmän tosissani syksyllä jolloin valo alkoi olemaan aika rajallinen. Pitkään mun suurin haasteeni olikin, että miten saan kuviini tarpeeksi valoa. Nyt täytyisi opetella hyödyntämään tuota valoa eri tavoin. Positiivisia ongelmia kuitenkin, tähän vuodenaikaan kuvaaminen on silminähden helpompaa ja kiinnostavampaa.

Asussa sen sijaan ei ole mitään erityisen kiinnostavaa. Tämä on mun aika yleinen työlookki. Tummat farkut, neule ja pidempi ohut paita alla. Meillä töissä ei ole erityisen tarkkaa pukeutumiskoodia, mutta siisti asu on kuitenkin paikallaan. Suosin yleensä yksinkertaisia vaatteita, jotka on helppo yhdistää toisiinsa ja joilla pystyn kuitenkin ilmaisemaan omaa tyyliäni.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s