Orange jumpsuit

IMG_8459

IMG_8477

IMG_8460

IMG_8462

IMG_8469

IMG_8504

IMG_8499

IMG_8506

IMG_8550Jumpsuit Zara – shoes Ted Baker – bag & jacket Gina Tricot

Outfit pics from May day. I wanted to wear something colourful and I decided to put on my orange jumpsuit from Zara that I bought last Summer. It has been so warm this whole weekend and today it’s also sunny! So nice! I did a morning walk with my friend and now I will make some lunch and then go outside to enjoy this lovely weather! :)

Eli tässä asukuvat vapulta. Halusin ehdottomasti pukea jotain värikästä vapun kunniaksi niin päädyin tähän oranssiin jumpsuittiin, jonka ostin Zarasta viime kesänä. On ollut kyllä älyttömän lämmin viikonloppu ja tänäänkin aurinko paistaa ihanasti! Kelpaa! Kävin jo aamukävelyllä yhden ystäväni kanssa ja nyt teen lounasta ja sitten pitää kyllä lähteä ulos nauttimaan tästä säästä! :)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s