Vappu

IMG_8570

A quick hello! It has been so nice to have this long weekend! On Thursday I accidentally went out with my friends ( I was planning a quiet night with a movie or something), but I´m glad I did! I haven´t been out in a while so it was super fun to be out with my girls. Yesterday then we went for a brunch and we spend the rest of the day with my family. We took my nephew to the playground and made some dinner. So cozy! Today I have felt a bit sick so I wasn´t able to go through all my pics from May day so here is just one. Now I will go meet up with my friends. So nice that it’s just Saturday today, feels like Sunday!

Nopeat vappukuulumiset! Vappuaattona suunnitelmissa oli viettää rauhallista koti-iltaa, mutta jotenkin ne suunnitelmat muuttuivatkin sitten tyttöjen kanssa ulos lähtemiseen. En valita, oli superkivaa! Eilen oltiin vappubrunsssilla ja -torilla ja vietettiin loppupäivä mun perheen kanssa. Tänään oon kärsinyt ihme vatsakivuista (simaa, munkkia yms. varmaan haha) joten oon ollut aika tehoton ja onnistuin ainoostaan tämän yhden kuvan saamaan tänne. Laitan myöhemmin sitten lisää. Nyt onneksi olo on jo parempi ja lähden moikkaamaan kavereita. Ihanaa, että huomennakin on vielä vapaapäivä!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s