Outfit from Stockholm

IMG_8114

IMG_8099

IMG_8064

IMG_8074

IMG_8082

Top Lee – jeans & jacket H&M – Sneaks Nike – bag Balenciaga

Have to say, the streets of Stockholm are more photograph friendly than the ones I live on, haha! Every corner I turn there are beautiful buildings and small passageways that just calls for the camera.

I was travelling with an almost empty suitcase so I packed pieces that are casual and comfy and can be easily mixed together. I ended up leaving with a  much fuller suitcase though and I also bought myself a birthday gift :).

Pakko sanoa kyllä, että Tukholman kadut ovat paljon valokuvaystävällisempiä kuin meidän rakkaan Mansen maisemat. Joka kulmassa on toinen toistaan hienompia rakennuksia ja pieniä käytäviä jotka oikein kutsuvat kuvaamaan! Olin matkassa melkein tyhjällä laukulla joten olin pakannut mukaan sellaisia vaatteita jotka ovat rentoja ja helposti yhdisteltävissä toisiinsa. Takaisinpäin lähdin kyllä selkeästi painavammalla laukulla ja ostin myös itselleni yhden synttärilahjan :).

Nyt toivotan kaikille hyvää vappua ja toivotaan, että sää tästä vielä kohentuu!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s