Stockholm snaps

IMG_8055

IMG_8057

IMG_8046

IMG_8042

IMG_8058

IMG_8130

IMG_8140

IMG_8170

IMG_8174

IMG_8179

I arrived late yesterday night and luckily Topi came to pick me up from the airport. If I had taken the bus from helsinki to Tampere I would have been home after 2 a.m. This way, I was sound asleep after midnight. Still feel a bit tired today though.

I had an amazing time in Stockholm! We did a lot of shopping, walking, eating (brunch every morning ofc) and catching up. It´s so nice to take a break sometimes and even though my trip was short it was good to be in different surroundings and not think about work etc. I will post more pictures later but here are a few snaps from our trip.

Palasin Suomeen myöhään eilen illalla/yöllä, mutta onneksi Topi oli vastassa kentällä. Bussilla olisin ollut kotona vasta joskus kahden jälkeen yöllä kun näin pääsin jo omaan sänkyyn kömpimään puolen yön jälkeen. Tänään oli kuitenkin normaali työpäivä ja vähän on vielä kyllä väsynyt fiilis reissusta.

Mutta reissu meni kaiken kaikkiaan aivan ihanasti. Säätkin suosi meitä ja Tukholmassa oli selkeästi jo keväisempää. Tällaisilla minireisuillakin tulee ihanasti ladattua vähän akkuja kun on uudessa ympäristössä ja voi täysillä vain rentoutua ja keskittyä olemiseen. Itsekkin olen käynyt kyllä monta kertaa Tukholmassa niin ei ollut mitään sellaista, että olisi tarvinnut ravata tietyissä kohteissa vaan otettiin aika rennosti ja kuljeskeltiin kaupungilla. Mulla on muistikortilla vielä liuta kuvia, mutta tässä nyt muutamia sekalaisia kuvia Tukholmasta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s