Forgotten outfit

unohtunut

Pants H&M – top Bikbok – bag Balenciaga – scarf Becksöndergaard

This is what I wore when we had an Easter/birthday dinner with my dad´s side of the family. I found these pics from my computer just now and I think I have just forgotten to post these. I liked this outfit a lot. Loose pants and a loose top made the outfit super comfortable but still sharp. I will def wear something similar during the summer with some high heels.

Tässä melkein unohtuneet asukuvat meidän isän puolen perheen pääsiäis/synttäri-illalliselta. Kuvat olin kyllä käynyt läpi ja jälkikäsitellytkin, mutta jostain syystä olivat jääneet julkaisematta. No parempi myöhään kuin ei milloinkaan vai mitä? Tykkäsin tästä asusta itseasiassa tosi paljon, löysät housut ja löysä toppi tekivät siitä todella mukavan, mutta kuitenkin siistin. Sopi musta oikein hyvin tuohon tilaisuuteen. Tätä asua olisi ihana pitää myös kesällä korkeiden korkkareitten tai miksei vain tennareitten kanssa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s