25!

24 5

It´s my birthday! Can´t believe I’m turning 25! Where has the time gone?! Well when I think back and everything that has lead me to this point, I can say that’s it´s been a ride. I have traveled and I have studied. I have partied and I have worked. I have fallen and got up, succeeded and failed. Everything has taught be something and I have learned from both my failures and my success. I´d never say that I’m somehow “done” or “ready” but I think life is a journey. You can always develop yourself, learn and experience something new and always keep on moving. I have been lucky enough to have people walking this journey with me. Being next to me in the ups and the downs. Good and the bad. A special thanks goes to my beloved partner who is that in every meaning of the word. Our journey hasn’t been the easiest or the most usual one but we have always known where to go next. And most importantly, that we will go there together.

I’m so blessed to spend this day with these people and so lucky to be where I am. Sometimes we only remember the bad in our life and the things we didn’t accomplish and forget all the good parts. I’m not saying that I’m in my absolutely ideal situation but I’m exactly where I want to be. This is a phase in my life journey and I’m all the time taking steps in order to make all my dreams come true. And all of them can come true, you just have to keep on believing :)

Tänään koitti se päivä jolloin minä täytin 25 vuotta. Siis 25?! Neljännesvuosisata?! Mihin tämä aika menee? No kun taaksepäin miettii niin onhan tässä jo keritty tekemään jos jonkin näköstä. Reissattu ja opiskeltu. Juhlittu ja tehty töitä. Kaaduttu ja noustu aina ylös. Onnistumisia koettu ja epäonnistumisista opittu. Nämä kaikki ovat muovanneet minua siksi ihmiseksi joka olen tänä päivänä. Enkä vielä edelleenkään ole mitenkään valmis vaan uskon, että elämä on matka ja koskaan ei ole hyvä pysähtyä liian kauaksi aikaa paikalleen. Aina voi kehittyä ja oppia uutta ja nimenomaan kokea uutta. Itse olen myös onnekas, että matkallani on minulla ollut mukana niin paljon ihania ihmisiä, että niitä vaikeitakaan polkuja ei ole tarvinnut yksin kulkea. Erityiskiitoksen ansaitsee kyllä myös tuo avomieheni joka on huomenna jo kolme vuotta kulkenut rinnallani, iloissa ja suruissa. Meidän suhde ei ole kulkenut aivan sitä tavallisinta tai helpointa tietä, mutta aina ollaan tiedetty, että mihin suuntaan mennään. Ja että yhdessä mennään.

Juuri näiden ihmisten kanssa aion viettää synttäripäivääni ja muistaa kuinka onnekas olenkaan kun olen juuri tässä tilanteessa. Välillä sitä keskittyy asioihin joita ei ole tai jotka ovat huonosti sen sijaan, että muistaisi ne kaikki hyvät asiat ja onnistumisen tunteet. En sano, että olisin täysin ideaalitilanteessa elämässäni, mutta olen juuri siinä missä haluaisinkin olla. Tämä on yksi vaihe minun tarinassasi ja koko ajan teen töitä, että saavuttaisin kaikki unelmani. Ja ne kaikki on saavutettavissa. Pitää vain jaksaa itse uskoa niihin.

25

 25 1

25 2

25 3

25 4

25 6

25 7

25 8

Joten pidemmittä puheitta

HBD to me!

Advertisements

3 thoughts on “25!

  1. Pingback: Birthday party | Valokuvaajan tytär /Photographer's daughter

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s